status på forårshaven

Der sker så meget i haven disse dage. Juleroserne (har ikke vænnet mig til at kalde dem Påskeklokker endnu) blomstrer, ligeledes gør krokuserne i stor stil og skillaerne er også ved at være med.
Der er virkelig mange forårsblomster på vej. Jeg kan se knopper på min blå anemone, hyasinterne, de blå perlehyasinter, påskeliljerne ja selv de tidlige tulipaner står med knopper.
Flere af stauderne har store toppe og rabarberen bryder også op gennem jorden.

Der er også sket en masse med spirerne indenfor, mer om det senere. Selv har jeg været utrolig træt og forkølelsesramt i sidste uge, så jeg har ikke nået at få priklet dem om endnu.
      

4 Kommentarer

 1. Det er så skønt med alle de spirende forårsvækster – man kan næsten høre dem gro, så stærkt går det i disse dage :-)

  Svar
 2. Det er bare rigtig forår nu :-D
  Så også lige en snert af de få anemoner, jeg har i haven. Nu bliver skoven snart hvid.

  Hilsen Ina

  Svar
 3. Nyder også bare synet i min egen have! Men kan se at du har det lidt varmere nede hos dig i Nykøbing, alt er bare lige lidt længere fremme, så jeg ved hvad der venter lige om lidt….. er hver dag ude for at se om mine vibeæg dog ikke snart kommer op ad jorden. Har foresten fået fanget mulvarpen og hans fætter…..

  Svar
 4. Dejligt at høre fra jer alle sammen :) Ja, det er virkelig skønt som det hel gror. Jeg nyder virkelig min lille havevandring hver dag når jeg kommer fra arbejde, der er altid noget nyt at finde. Venter spændt på at mine anemoner rejser nakken, for alle blomsterknopperne er der.
  Til Charlotte, godt I har fanget hr. muldvarp, jeg fandt siden ud af, at det er er ikke ham der spiser tulianløg og stauder, det er derimod mosegrisen.

  Svar

Tilføj kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>